Egy boldog otthon meséi

Egy boldog otthon meséi

7 szoba, ahova gardróbot kellene tenned

I. rész - Előszoba rendszerezés

2018. február 17. - S Mira

Két típus létezik: aki mindenféle emlékkel, számára fontos tárggyal szereti díszíteni a szekrényeit, és az, aki inkább mindent besuvaszt valahova, csak még véletlenül se maradjon elől semmi. Én totálisan az utóbbi vagyok. Persze nekem is vannak féltve őrzött emléktárgyaim, de ezeket külön dobozban gyűjtöm.

A hozzám hasonló, "semminemmaradhatelől" típusok viszont nem élhetnek hatalmas gardróbok nélkül. De természetesen azoknak számára is rendkívül praktikus, akik szeretik a tárgyakat maguk körül.

Mi az előnye ennek az “életmódnak”?

  1. Gyors takarítás
  2. Bababiztos
  3. REND

És mi a hátránya?

Semmi.

Az én kis lakásom 3 szobás, de mindháromban van gardrób. De ha 6 szobás lenne, akkor mind a hatban lenne. Őrülten hangzik, igaz? Mindjárt rájössz, hogy nem is annyira bolondság.

A blogsorozatunk első részében az előszoba legpraktikusabb elrendezését és berendezését fogom megmutatni.

unnamed_6.jpg

1. Előszoba

Rengeteg előszobabútort vesznek az emberek. Tudom, mert rengeteget eladunk. Számtalan ember meg van róla győződve, hogy jó választás. Kis helyre kicsit, nagy helyre nagyot választanak. A kabátok elől lógnak, a cipők hát mit is mondjak.. Be sem férnek a cipőtartó részre. Minden másról nem is beszélve, mert csupán csak ennyi hely van hagyományos előszobabútorban. 

Erre az aprócska helyre lehetetlen annyi cipőt és kabátot elrakni, főleg ha egy egész család gyűjteményét szeretnénk elrejteni.

De ne aggódj, ehelyett van egy sokkal praktikusabb megoldás! :)

Válassz gardróbot az előszobádba!

Na de mégis milyen legyen kívül és milyen belül, hogy tökéletesen rendszerezhessük a kabátokat, cipőket és táskákat?

1. Tükrös - A legjobb választás a tükrös gardrób, ahol mindegyik front tükörrel van borítva. Nem csak nyújtja a teret, de nem is kell külön helyet szorítanunk a tükörnek.

unnamed_1.jpg

2. Magas - Válaszd a lehető legmagasabb gardróbot! Több pakolható részed lesz és a kis előszobát optikailag nagyobbá teszi.

3. A gardrób fele a kabátoké, a másik a cipőké - A belső kialakítás során válaszd azt a gardróbot, amelynek az egyik fele akasztós, a másik fele polcos.

unnamed_7.jpg

unnamed_8.jpg

4. Túl mély? Vágass le belőle! - Amennyiben túl mélynek találod a gardróbodat, vágass a mélységéből az asztalossal. A mérés során ne felejtsd el az ajtók mélységét is belekalkulálni.

5. Az egyedileg összeállítható gardrób a legjobb választás. Hiszen úgy variálhatod kívül-belül, ahogy az a családod igényeihez a legmegfelelőbb. (Például célszerű lehet legalul egy magasabb részt kihagyni a polcok között a hosszú szárú csizmáknak.) Ezeknél a gardróboknál Te határozhatod meg a korpusz (bútortest) és a front (ajtók) színét is.

6. Tolóajtós - helyhiány miatt mindenképpen tolóajtós gardróbot célszerű választani, így az ajtókat kinyitva nem foglal el mégtöbb helyet.

Legyél akár emléktárgy szerelmes, vagy mindent elrejtő típus, egyet megígérhetek: imádni fogod az előszobagardróbodat, mert végre minden el fog férni benne, hatalmas rumli nélkül. :)

unnamed_5.jpg

Fehér tükrös gardrób: Marco Mobili Bútoráruház (http://www.marcomobili.hu, http://www.facebook.com/MarcoMobiliButor)

A bejegyzés trackback címe:

https://egyboldogotthonmesei.blog.hu/api/trackback/id/tr913677648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása