Egy boldog otthon meséi

Egy boldog otthon meséi

Az álom babaszoba

Babaszoba room tour

2018. március 04. - S Mira

 Rendezd be, majd alakítsd át

A babaszobát kismamaként csodálatosan berendezed, majd időközben úgy alakítod ki, hogy azt használni is lehessen. :) Rengeteget bújtam a Pinterestet, mikor kismama voltam. A tökéletes babaszobát szerettem volna megalkotni a kislányomnak. Kicsit nehéz a fehér imádatomtól elrugaszkodni, illetve előrelátóan nem szerettük volna rózsaszínbe borítani Maja szobáját, hátha fiú lesz a kis tesó.

Mielőtt Maja megszületett, teli voltam elvekkel. Például határozottan állítottam, hogy Maja a szobájában fog aludni. Mikor hazafele tartottunk a kórházból, ez a határozott gondolat azonnal megdőlni látszott.

Maja már 9 hónapja a szobánkban alszik, de ezt minden szoptató anyuka megtapasztalja. Ha aludni is szeretnél éjszaka, nincs más megoldás. :)

Így a room tour videóban Maja régi kiságyát látjátok, korábban a nagy volt a helyén, amit most bevittünk a mi szobánkba.

img-3729.JPG

 Ilyen volt előtte, a nagy ággyal: 

unnamed_3_1.jpg

A bútorok fehér és szürke színűek. A kiegészítőkkel szerettem volna a szobába csempészni egy kis pasztellrózsaszínt. Így ha kisfiúnk lesz, nem kell sem falat festenünk majd, sem bútorokat cserélnünk.

img-3726.JPG

A babaszobában van a legnagyobb gardróbunk, amelynek a negyedében találhatóak Maja holmijai. Nem is pontosan a negyedében, mert kb. 3 nagy dobozba elraktam a kinőtt kis ruháit, valamint azokat a dolgokat, amiket kismamaként megvettem, de nem használtunk (pl. cumisüvegek).

A rendszerezést követően így szinte teljesen üres Maja része, de sokkal praktikusabbnak tartom nem elől hagyni, és gyűjteni a felesleges dolgokat.

(Az akasztókon lógó ruhás rész egyébként jobban mutat, amikor nincs minden a szennyesben. :))

A gardrób többi részében tisztítószerek (szigorúan a felső polcon), porszívó, seprű, valamint az elegáns ruháink találhatóak, amiket nem mindennap vesz elő az ember.

img-3728.JPG

Számomra így néz ki az álom babaszoba. Persze lehetne díszesebb, lehetne teli még több tárggyal, de jobban szeretem a letisztult, rendezett szobákat. A room tour videóban természetesen azt sem titkoltam el, hogy Majával a nappaliban van a törzshelyünk, ahol egy hatalmas pihe-puha szőnyegen szoktunk játszani. Itt van egy nagy játéktároló zsák, amibe a nap végén csak beszórom a játékokat és gyönyörű rend lesz a nappaliban is.

img-3727.JPG

Itt vásárolhatod meg a termékeket

Gardrób - Marco Mobili Bútoráruház (https://www.marcomobili.hu/products/sync-egyedileg-osszeallithato-gardrob?variant=18757005255)

Szürke fotel - IKEA (http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/90361894/?query=STRANDMON+F%C3%BCles+fotel#/00361049)

Éjjeliszekrény - IKEA (http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/20200456/)

Kötött puff - Marco Mobili Bútoráruház (https://www.marcomobili.hu/products/kotott-design-puff-tobbfele-szinben)

Rózsaszín díszpárna: Marco Mobili Bútoráruház

Pelenkázó komód - Brendon (https://www.brendon.hu/Products/Details/73139)

Játszószőnyeg - Little Nomad - csak amerikai szállítás lehetséges (https://www.little-nomad.com/collections/all-play-mats)

Kis rácsos ágy - Brendon (https://www.brendon.hu/Products/Details/93149)

Nagy rácsos ágy - IKEA (http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/00248567/)

Rácsvédő - Babaágyneműbolt.hu (https://www.babaagynemubolt.hu/Premium-racsvedo-Feher-alom)

Pelenkázó lap - Babaágyneműbolt.hu (https://www.babaagynemubolt.hu/babaagynemuk-es-kiegeszitok/pelenkazo-lapok/feher-alom)

Rózsaszín takaró - Babaágyneműbolt.hu (https://www.babaagynemubolt.hu/Deluxe-kotott-babatakarok-vintage-rozsaszin)

Tüll szoknyás kötött nyuszi - Mabo Design (https://www.facebook.com/mabodesign.veszprem/)

Képtartó polcok - IKEA (http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/40291766/)

Fehér nyuszi - Wish

Falimatrica - Mamilla (http://mamilla.hu/kategoria/falmatrica-gyerekszobaba/)

Faliképek - https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.thekidsprintstore.com%2Fcollections%2Fgirls%2Fproducts%2Fbaby-girls-floral-woodland-nursery-or-bedroom-wall-art-decor-print-set-bunny-fox-deer

Képkeret: IKEA (http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/00378399/)

Gyertya - H&M Home (http://www2.hm.com/hu_hu/productpage.0548713007.html)

Játéktároló zsák: H&M Home (http://www2.hm.com/hu_hu/productpage.0441908001.html)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyboldogotthonmesei.blog.hu/api/trackback/id/tr1113714192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anita Fodor 2018.03.05. 09:21:56

Nekunk is hasonlo, csak fotel nelkul!
süti beállítások módosítása